sunnuntai 15. tammikuuta 2012

oho, 50 kävijää!

Tasan 50 käyntiä on tullu mittariin, vaikka olen kertonut tästä blogista vain kahdelle kaverille :) On niin vähän vielä materiaalia, etten sillä ole vielä jakanut tätä esim. Facebookissa!

Ruokajutuista en ole taas(kaan) muistanut ottaa valokuvia, mutta tässä pari viimeviikkoista, nopeaa arkiruokaideaa:
Tonnikalakastike:
1 annos Kotigastronomi juustokastiketta ohjeen mukaan valmistettuna
1 sipuli
1prk tonnikalaa
Keltaista chilikastiketta
mausteita

Pilkoin sipulin hienoksi ja paistoin sitä pannulla, lisäsin sekaan purkin tonnikalaa ja jatkoin paistamista. Itse tykkään murentaa tonnikalapalat ihan pieneksi paistinlastalla. Sitten valmistin juustokastikkeen ohjeen mukaan ja heitin sipulin ja kalat sekaan. Maistelin ja maustoin maun mukaan :) Aikaa tämän tekemiseen meni alle 10 minuuttia!

Uuniperunat:
Tämä on niin nopea tehdä, ettei tosikaan!! (+paistoaika) Otin perunoita pussista ja vähän huuhtaisin niitä. (nypin idut pois, joita jostain syystä alkaa meidän jääkaapissa kasvamaan perunoihin heti!) Laitoin perunat puoliksi ja levitin uunipellille. Leikkauspinnalle laitoin ensin öljyä ja sitten mausteita. Päälle taisi mennä ainakin valkosipulisuolaa ja erilaisia yrttimausteseoksia. Pidin perunoita miedossa lämmössä, kunnes leikkuupinta oli hieman ruskistunut. Aika riippuu ihan perunoiden koosta. Näiden kanssa meillä tarjoiltiin kuorrutettua kalaa (valmis pakaste) ja Kotigastronomin ranskankerma-sipulidippiä kermaviiliin tehtynä.

Makaronipata:
Makaronia
Sipulia
Paprikaa
Kinkkukuutioita
Ruokakermaa
Mausteita

En oikein keksinyt mitä tekisi ruuaksi, joten aloitin paistamalla sipulia ja paprikaa pannulla. Senkään jälkeen ei oikein idea lähtenyt luistamaan, joten päätin laittaa makaroonit kiehumaan. Kurkattuani vielä jääkaappiin, huomasin puoli pussia kinkkukuutioita ja keksin makaronipadan. Valutin veden pois makaronien seasta ja hetin paistinpannulta sipulit ja paprikat sekaan, sekä kinkut. Lisäsin ruokakermaa ja mausteista mm. Kotigastronomin Pippuriseos Rubinoa ja Vegetarian Aromimaustetta.
Lautasella raastoin vielä päälle parmesania ja samoin sitä halusi 1v poikanikin :D
Löytyihän näistä sittenkin yksi kuvakin! Eli tässä makaronipata.


Joku voi ihmetellä kun aina mainitsen noita Kotigastronomin mausteita, mutta juttuhan on niin, että myyn niitä tuotteita ja asiakkaat monesti kysyy että mihkä tätä ja tätä voisi käyttää! Joten ehkäpä tulevaisuudessa vinkkaan heitä katsomaan täältä blogista ideoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti