keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kasvisvuoka ja pekonipasta

Kaapissa oli pari kesäkurpitsaa ja ne piti käyttää johonkin. Viipaloin kesäkurpitsat ja pari tomaattia vuokaan, ripottelin päälle Kotigastronomin Vegetarian aromimaustetta ja Pippuriseos Rubinoa. Päälle kiehautin kotigastronomin juustokastikkeen, joka on mielestäni todella monikäyttöistä! Paistoin vuokaa n. 30min 200 asteessa.
Pastaan pilkoin pekonit suoraan pakastimesta (jäisen pekonin pilkkomiseen tarvii kunnollisen, terävän veitsen!) pienen pieneksi kuutioksi. Paistoin ne pannulla parin sipulin kanssa rapsakaksi. Keitin pastan ja kiehautin Kotigastronomin carbonara- ja juustokastikkeesta sekoituksen. Lopuksi heitin kaikki aineet sekaisin keskenään ja maustoin vielä vegellä. Nämä oli tällaset arjen pikaruuat!

1 kommentti:

  1. kesäkurpitsa-tomaattivuokaa on ihan pakko testata, näyttää superhyvältä ,satu,

    VastaaPoista